lauantai 29. kesäkuuta 2013

Auringon paistetta :)


Neuloin toukokuussa lapsen kerhotädeille kiitokseksi kuluneesta kaudesta kämmekkäät, hoksasin vain, et niiden esittely oli unohtunut. Mutta kuten se sanontakin menee "parempi myöhään, kuin ei milloinkaan".


 
Seiskaveikkaa ja sateenkaari raita seiskaveikkaa

Ostin joskus kokeeksi Kotikulta sukkalankaa, kun nuo seiskaveikan ongelmat rupesi jo tympimään. Vauvan tumppuihin laitoin kotikultaa hiukan raidoiksi ja hoksasin sen olevan aivan ihanan pehmeätä. Niinpä innostuin kokeilemaan tuota brokenia sillä ja nämä ihanan pehmoiset lapaset siitä sitten syntyi:
Lapaset saavat odotella tovin, ennen kun pääsevät jonkun käsiä lämmittämään. Lahjalaatikkoon siis :)
Ja koskapa tykästyin tuohon lankaan, niin olihan sitä sitten tarjouskin hyödynnettävä, kun mainoslehtisessä luvattiin 2 kerää/5€ ja samoin oli puikkojakin 2 pkt/5€. Onneksi nuo viel sujahtivat lankalaatikon kätköihin suht vaivatta ;)




Jyväskylän keskustassa oli käsityökeskuksen edessä olevat puut saaneet uuden verhoilun omakseen ja lepakoita, lintuja ja perhosiakin bongailtiin. Ja olipa sinne ilmestynyt myös pari neulottua (?) linnunpönttöäkin :)

 Ja samaisesta paikasta on myös nämä viiritkin kuvattu. Ihanan värikästä <3

Taannoin kerroin tässä blogissanikin Matkalla mAMALIAan-blogin arvonnasta. ja kuinkas kävikään, minun nimeni nousi hatusta ja sain käydä valkkaamassa mieleiseni trikoopipon Neenuskan puodista. Pitkän, ja todella vaikean valinnan jälkeen päädyin valitsemaan lopulta tämän pipon *klik*
Kiitos siis sille onnettarelle, joka lippuni nosti , mä rakastuin pipooni heti, kun sen sain :)

Nyt työn alla on jälleen kerran useampi työ. Tekeillä on itselleni jämäkerästä olgan mallilla riemunkirjavaiset sukat, jotka ei taatusti ole samanlaiset raidoiltaan. (kerin pieniä jämälankanöttösiä isommaksi keräksi solmien ne youtubessa ohjeistetulla tavalla). Lisäksi tekeillä on virkatuista neliöistä peitto lähipiiriin loppuvuodesta syntyvälle vauvalle, tiskirätti virkaten, tiskikukka (elämäni ensimmäinen!!) ja sukat pojalleni. Siinäpä ne, mitkä nyt äkkiseltään muistan. Tokihan sitä pitää pari ikuisuusprojektiakin olla, joista ei sen enempää, ettei liikaa muistuisi mieleeni :D
Haaveissa olisi myös välillä jotain ommellakkin, mutta on vaan niin paljon helpompaa lasten päikkäreiden aikaan kaivella esille neule/virkkaus, kuin viritellä ompelukone, kaavat ja kankaat ja just, kun pääsee vauhtiin, herääkin lapsi/lapset. Ehkä siis sit joskus..

Nyt kuitenkin Ihanaa ja lämmintä kesää kaikille lukijoilleni! Jätäthän jonkin merkin käynnistäsi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti